Karšto pardavimo 660nm LED raudonos šviesos ir 850nm netoli infraraudonųjų spindulių šviesos terapija rankos trinkelėmis nešiojami wrap padas skausmas

€2 791.82
(0 Klientų atsiliepimai)

Įrankiai

Spalva
Dydis
  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas

Raudonųjų ir Infraraudonųjų spindulių Šviesos Terapija Diržas yra pagamintas iš silikono plėvele ir nardymo medžiaga, suvynioti ir lanksčias LED spausdintinės plokštės, 660 raudona ir 850 infraraudonųjų spindulių derinys, daugiausia naudojami vietiniai kūno skausmo, priešuždegiminį gydymą.Jis gali būti naudojamas žmonių, gyvūnų, gyvūnų augintinių vietinio gydymo.Mes galime pritaikyti šviesos trinkelėmis, atsižvelgiant į klientų prašymu skirtingos rinkos.

Modelio numeris

GY-P8L/GY-P8S

LED kiekis

152pcs/112pcs

Šviesos šaltiniai

660+850nm

Išėjimo galia

8W/6W

LED tipas

3 gyslų, be objektyvo

Funkcija

Dažnis impulso šviesos 147-4625hz, 30 min automatiškai išsijungia

Medžiagos

Silikoninės plėvelės, neopreno audinys audinys

Matmenys

35*17cm/25*17cm

Maitinimo šaltinis

5V 2A power banko ar DC adapteris

Standartiniai Priedai

LED Diržo*1, dažnio elektros laidas*1, adapteris*1, tvirtinimo dirželis*2

Prašymas

Skausmo, priešuždegiminiai

Privalumas

Iš anksto nustatyti dažnių režimu , lengva valyti, galingas, nešiojamų, lankstus, sulankstomas

OEM detales

Logotipas, PCB dydis, LED bangos ilgis, funkcija, medžiagų, kištuko, ir tt

Gamybos pajėgumai

5000pcs/mėn.

Bendra informacija:

1. Minkšta silikoninė plėvelė, biologinės saugos, nepralaidi vandeniui, dulkėms, lengva valyti

2. Nešiojamų/lanksčios/sulankstomas, gali naudoti 5V 2A power bank

3. Galingas dažnis impulso šviesos, iš anksto 147-4625hz gydymo programa, iš anksto laikmatis

Darbo Principas:

Funkcija 660nm raudona šviesa: Principas:

Polychromatic Šviesos Terapija (PLT) yra unikali terapija raudona ir artimesnę infraraudonąją (NIR) šviesos.Raudona šviesa prasiskverbia į odą ir sugeria ląstelių sukelti photobiomodulation mechanizmus, įskaitant spaudai azoto oksidas.

Skirtingai nei raudona, geltona ar raudona lemputė, NIR šviesa yra nematoma žmogaus akiai.Ji skleidžia šviesos bangos ilgio energijos (800 – 1100 nm), kad padidinti kraujotaką ir sumažina skausmą.

Raudona ir artimesnę infraraudonąją šviesą produktų prasiskverbti į odą ir lengvai įsigeria į ląsteles, kad sukelti photobiomodulation mechanizmus.

Nėra gausa literatūros, kuriame privalumais ir 660nm bangos.Skvarbus, tik šiek tiek giliau nei 630nm bangos ilgis, tuo 660nm pasiekia į visą spektrą odos audinio, skatina gijimą ir regeneraciją.

Kai jos įvairios išmokos apima:

Sutrumpintas mokymo nuovargis: Į 660nm bangos drauge su 830nm šalia infraraudonųjų spindulių bangos ilgis buvo įrodyta, kad atidėti plėtros nuovargis raumenis ir padidinti skeleto raumenų veiklos. (Sportininkai, atkreipti dėmesį.)

Sumažinti uždegimas: Į tyrimą poveikį raudonos šviesos terapijos pleuritas, kad 660nm bangos buvo nustatyta, kad sukelti priešuždegiminį poveikį.

Pagerėjo kaulų gijimas: 660nm bangos skatina rezorbcijos ir formavimas kaulų ląstelės aplink vietą, kur remontuoti reikia, be sukelia bet koks kaulų struktūrą.

Sumažinti patinimą po traumos: vieno tyrimo metu, 660 nm bangos ilgio buvo nustatyta, kad sumažinti uždegimas ir patinimas, nes sumažės uždegiminių ląstelių, kurios padėtų formavimas patinimas.

Sumažintas neuropatinis skausmas: A tyrimą, sėdimojo nervo skausmas žiurkėmis nustatė, kad 660 nm bangos ilgio gerokai padėjo sumažinti skausmą.

Pagreitinti žaizdų gijimas: 660 nm bangos ilgio buvo įrodyta, kad padidinti steigiant naujas kraujagysles ir pagerinti kolageno nusodinimas, padeda žaizdų gijimą.

Funkcija 850nm infraraudonųjų spindulių šviesos:

Į 850nm bangos ilgis yra parašas Platinum LED netoli infraraudonųjų spindulių bangos ilgis .Daugeliu atvejų, 850nm sustiprina nauda, kurią 810nm ir 830nm bangos.Šis bangos ilgis yra įvairių terapinių programų, tokių kaip:

Anti-uždegiminių privalumai: 850nm bangos ilgis gali padėti sumažinti sąnarių ir raumenų skausmą ir mažina bendrojo uždegimas organizme.

Patobulintas raumens regeneravimo: tyrimą pastebėta, naudoti 850nm bangos dėl sportininkų, ir nustatė, kad naudojimasis netoli infraraudonųjų spindulių šviesos didesnę raumenų masę po treniruotės, ir sumažėjo uždegimas ir oksidacinio streso, raumenų biopsijos.

Žaizdų gijimą ant odos: odos Pakitimai odoje gyja greičiau, kai susiduria su 850nm bangos ilgis, šviesos terapija.

Sumažinti linijas, raukšles, ir hiperpigmentacija: 850nm gali palaikyti kolageno gamybą, padeda nekaunīgi, ryškesni-ieško odos, ir daugiau vienodos tekstūros.

Ortodontijos ir dantų derinimas: naudoti 850nm bangos ilgis gali paskatinti spartų realignment dantų pacientams, kuriems atliekama ortodontija.

Produkto savybės:

152 galingas medicinos laipsnio LED žibintai , platesnės erdvės, geriau padengti dėl nugaros, kaklo, pečių ir klubų.Nematomas infraraudonųjų spindulių šviesos (850 nm bangos prasiskverbia giliai į 30-40 nm, todėl naudingas kaulų, sąnarių, nervų ir giliųjų raumenų problemų.

Soft & Patogus Naudoti – Storos, bet lengvas microplush pluoštas užtikrina maksimalų komfortą naudoti kasdien.Reguliuojamas velcro dirželiai padėti šviesos sistemos pritaikymas aplink tikslinės srities rankas-laisvai ir daugiausia dėmesio skirti gydymo biure ar namuose.

Saugus ir Natūralus Sprendimas – Šis vaistas nemokama šviesos terapijos prietaisas rodo ne neigiamą šalutinį poveikį žmonėms.Ji padeda pagreitinti bendros atkūrimo ir sumažina skausmą, puikiai tinka sporto traumų, artrito, neuropatija, patempimų, Riešo kanalo Tunelio Sindromas, kaklo ir peties sustingimas, gerklės, nugaros, raumenų skausmą, uždegimą, radikulito, sausgyslių ir audinių remontas.

  • Įėjimo Įtampa: AC100-240V, 50-60HZ
  • Gydymo sritis: Visas kūnas
  • Tipas: Kita
  • Bangos ilgis: 660nm ir 850nm
  • Produkto pavadinimas: infraraudonųjų spindulių šildymo kilimėlis raudonas
  • Galia: 8W
  • Modelio Numeris: GY-P8L
  • LED Kiekis: 152pcs
  • funkcija: Kaulų žaizdos gijimo skausmo
  • Po Pardavimo Paslaugos: Techninė pagalba internetu
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • PRISTATYMO LAIKAS: 3days po gauto mokėjimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Klientų atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Susiję produktai

Produktai, kurie mūsų klientai perka tai

SBHA20 SBHA25 SBHA32 Įrankių laikiklis Pagalbinis Įrankis Bazę NC Tekinimo Turėtojas Sėdynės
  • Panašių

SBHA20 SBHA25 SBHA32 Įrankių laikiklis Pagalbinis Įrankis Bazę NC Tekinimo Turėtojas Sėdynės

€558.75

apie mus 1 , mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia kinijos wholesalemarket.bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto paveikslėlius ar modeliai.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produkto parduotuvėje galite pirkti. 2 , visi produktai parduodami parduotuvė

35mm Vyrių Skylių Gręžimo Vadovas Locator, Vyrių Gręžimo Jig Grąžtai Medienos apdirbimo Stalas Durų Skylę Atidarytuvas Kabineto Priedai Įrankis
  • Panašių

35mm Vyrių Skylių Gręžimo Vadovas Locator, Vyrių Gręžimo Jig Grąžtai Medienos apdirbimo Stalas Durų Skylę Atidarytuvas Kabineto Priedai Įrankis

€68.18

aprašymas: vietos nustatymo yra pagaminti iš lydinių milteliai die-casting, pasinaudoti kreivė dizainas, geras drožlių šalinimo ir gręžimo specialios keičiamajame strongback dizainas daro gręžimo lengviau.skersmuo: 35 mm medžiaga: suklijuoti karbido produkto: spalva: juoda pakuotė : kaip nuotraukoje

BAT411 Li-Ion Baterija plastikinę Dėžutę PCB Įkrovimo Apsaugos Valdybos Bosch 10.8 V Ličio Baterija 12V
  • Panašių

BAT411 Li-Ion Baterija plastikinę Dėžutę PCB Įkrovimo Apsaugos Valdybos Bosch 10.8 V Ličio Baterija 12V

€43.06 - €27.98

bat411 li-ion baterija plastikinę dėžutę pcb įkrovimo apsaugos valdybos bosch 10.8 v ličio baterija 12v aprašymas: *ne originalas *paprastas ir patogus montavimas *atitinka jūsų mašina puikiai, kaip originalu *tik apvalkalas, nėra baterijos ląstelių *tinka bosch 10.8 v 12v bat411 ličio baterija *suderinamas

Akių Filtravimo 304 Nerūdijančio Plieno, Baudos Žiedadulkių Sausas Ledas Ekrano 12\\\'\\\' X 24\\\
  • Panašių

Akių Filtravimo 304 Nerūdijančio Plieno, Baudos Žiedadulkių Sausas Ledas Ekrano 12\\\'\\\' X 24\\\" Skiedra

€70.18 - €28.77

informacija: *304 nerūdijančio plieno, 200 mesh filtravimo 12 x 24 austas vielos *akies: 200,0.08 mm *spalva:sidabrinė(kaip nuotraukoje parodyti) *material304 nerūdijančio plieno *matmenys:30cm x 60cm/11.8 x 23,6 (apytiksliai) *netoksiškas,bekvapis nekenksmingas *atsparus vandeniui, aukštai temperatūrai,

MSDD01-M, Metalinis Ekranuotas USB Adapteris Žaibo Skaičiuoklė
  • Panašių

MSDD01-M, Metalinis Ekranuotas USB Adapteris Žaibo Skaičiuoklė

€122.93

apie mus 1,mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia kinijos wholesalemarket.bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto paveikslėlius ar modeliai.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produkto parduotuvėje galite pirkti. 2,visi produktai parduodami parduotuvė

Suvirinti Kabelio Dangtelį 4.5 CM Mėlyno Laido Striukė Traukti Grandinės 4meter/8meter/10meter/13meter/15meter/18meter/20meter Aukštos Kokybės
  • Panašių

Suvirinti Kabelio Dangtelį 4.5 CM Mėlyno Laido Striukė Traukti Grandinės 4meter/8meter/10meter/13meter/15meter/18meter/20meter Aukštos Kokybės

€90.61 - €57.09

savybės: - nauja ir aukštos kokybės - pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus - aukštos kokybės naujas tig degiklio kabelį striukė su traukos grandinę - oro aušinamas fakelais #9 ir #17 serija. - 4.5 cm pločio, kai uždarytas, 10cm pločio, kai atidaryti - stiprus traukos grandinės juostos mėlyna

LY-288 Automatinė Rėmo Separater Mašina Built-in Dulkių Siurblys 600W Jutiklinio Ekrano Valdymo 110V, 220V
  • Panašių

LY-288 Automatinė Rėmo Separater Mašina Built-in Dulkių Siurblys 600W Jutiklinio Ekrano Valdymo 110V, 220V

€2 654.08 - €1 194.33

ly-288 automatinė rėmo separater mašina built-in dulkių siurblys 600w jutiklinio ekrano valdymo 110v, 220v modelis:288 įtampa:220v/110v galia:600w dydis:310*310*360mm pakuotė:490*465*365mm svoris:22kg

Aukšto slėgio baltos spalvos dažais lyginimo mašina CH2110 40*50 cm, T-marškinėliai, lyginimo mašina Pull-out karšto štampavimo mašina šilumos perdavimo
  • Panašių

Aukšto slėgio baltos spalvos dažais lyginimo mašina CH2110 40*50 cm, T-marškinėliai, lyginimo mašina Pull-out karšto štampavimo mašina šilumos perdavimo

€8 940.06 - €8 850.66

apie mus 1,mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia kinijos didmeninės rinka.bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto paveikslėlius ar modeliai.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produkto parduotuvėje galite pirkti. 2,visi produktai parduodami

1pcs/daug DS96B 1/2
  • Panašių

1pcs/daug DS96B 1/2" Penkių Galvos Reguliuojamas Antgalis Realizavimo Sodo Laistymui ir Drėkinantis Srauto Dripper Kaista Galva, Žarna Parduoti nuostolingai

€9.93 - €9.82

1pc ds96 1/2 penkių galvos reguliuojamas antgalis realizavimo sodo laistymui ir drėkinantis srauto dripper kaista galva, žarna nemokamas pristatymas rusija 1/2 penkių galvos purškimo antgalis realizavimo sodo balkonas šiltnamio efektą sukeliančių drėkinantis atomizing reguliuojamas purkštuvų purkštukai medžiaga: plastikas spalva:

Puošnus žiedas brūkšninio kodo Skaitytuvai
  • Panašių

Puošnus žiedas brūkšninio kodo Skaitytuvai "android" mobilųjį telefoną prietaise sandėlio Skinti

€882.83 - €847.52

wt04 patikima nešiojami mobilusis kompiuteris išmaniųjų telefonų prietaisą android buvo suprojektuotas turint omeny, hands-on pobūdžiu, dienos užduotimis darbuotojų iš įvairių pramonės šakų, tokių kaip sandėliavimo ir gamybos logistikos ir transportavimo.su wt04, darbo rankų yra actualized. produkto tipas : 4.0 colių pramonės duomenų

Gamintojai Tiekimo Lazerio Pjovimo Mašina Pluošto Lazerinis Graviravimas Mašina Metalo Lazerinio Pjovimo, Nerūdijančio Plieno, Anglies Plieno
  • Panašių

Gamintojai Tiekimo Lazerio Pjovimo Mašina Pluošto Lazerinis Graviravimas Mašina Metalo Lazerinio Pjovimo, Nerūdijančio Plieno, Anglies Plieno

€3 039.62

gamintojai tiekimo lazerio pjovimo mašina pluošto lazerinis graviravimas mašina metalo lazerinio pjovimo, nerūdijančio plieno, anglies plieno pagrindinis bruožas/pranašumas 1. didelės spartos, didelio tikslumo, didelio efektyvumo ir mažos sąnaudos 2. lengva operacija, skaidulų optinio kelio, be nemalonu padarinių apie optinį kelią.kompaktiškas

5 SNAP ON HEMMING KOJA 1/8
  • Panašių

5 SNAP ON HEMMING KOJA 1/8" BROLIS JANOME SINGER BUITINĖS SIUVIMO MAŠINOS

€11.12

medžiaga: metalas dydis: apytiksl. 1 1/2 x 15/32 (38mm x 12mm) kiekis: 5 vnt šių snap on hemming koja 1/8 tinka siuvimo mašinos, pvz., broliai, jonome, dainininkas, toyota , jie gali taip pat tinka ir kitų vidaus mašinos su trumpa koja snap sistema

B-SER1212H16/ B-SEL1212H16 Išorės vidinių sriegių Sriegimo įrankiai Tekinimo Įrankis,CNC Tekinimo Įrankio Laikiklis,Staklės, Pjovimo Įrankio Laikiklis 16ER/16IR
  • Panašių

B-SER1212H16/ B-SEL1212H16 Išorės vidinių sriegių Sriegimo įrankiai Tekinimo Įrankis,CNC Tekinimo Įrankio Laikiklis,Staklės, Pjovimo Įrankio Laikiklis 16ER/16IR

€7.32 - €3.51

mielas drauge, jei jūs negalite rasti jums reikia ,prašom man pasakyti, ši nuoroda turi pasirinkti, ko jums reikia 1. puikus mechaninis poveikis. 2. puikus paviršius. 3. didelis atsparumas tempimui ir stabdžių dilimui apdaila. 4. specifikacija ir tikslumas yra visiškai laikomasi iso standarto. 5. taikomos tekinimo ir susiduria

LY 3040 CNC Graviravimo Mašina Pilnas Ketaus 2.2 KW CNC Router 4 Ašies Žingsnis Variklio Versija Su 250mm Z ašies Aukštis
  • Panašių

LY 3040 CNC Graviravimo Mašina Pilnas Ketaus 2.2 KW CNC Router 4 Ašies Žingsnis Variklio Versija Su 250mm Z ašies Aukštis

€3 637.49 - €2 582.62

ly 3040 pilnas ketaus 1,5 kw 2.2 kw 3.5 kw cnc graviravimo mašina graviruoti maršrutizatorius 4 ašies žingsnis variklis versija z ašies aukštis 250mm 220v pastaba : ši mašina visų kūno yra ketaus, svoris yra per 400kg, ji gali būti vežamos jūra, pardavėjo pristatymas metodas yra jūra . darbo video: standartinė specifikacija(viskas

HY2607 Grąžtas Re-Drožtukas gręžimo Šlifavimo mašina su 100mm skersmens šlifavimo ratas U2
  • Panašių

HY2607 Grąžtas Re-Drožtukas gręžimo Šlifavimo mašina su 100mm skersmens šlifavimo ratas U2

€2 020.02 - €1 919.02

#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root . magic-1{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root .magija-2{vertikaliai-align:top;display:block;padding-right:4px;dėžutės dydžio:sienos-langelis;padding-left:4px}#detail_decorate_root

Sim Kortelės Dėklas Išmetiklis Eject Pin Klavišą Šalinimo Įrankis, Skirtas
  • Panašių

Sim Kortelės Dėklas Išmetiklis Eject Pin Klavišą Šalinimo Įrankis, Skirtas "iPhone 5 6 6S 7 + 8 XR "huawei" p8 lite P9 xiaomi KOLEGA 5000pcs/daug

€85.68

specialiai tokio dydžio, iphone serijos.lengvai atidaryti/pašalinti/išimti sim kortelės dėklas.lengvai atlikti su savo raktų žiedas, kur jums eiti.gali kūrinių su kitų smartphonach su panašaus dydžio išimti plokštelę.nereikia be reikalo sugadinti naudojant neteisingą elementus, kad pop iš savo sim kortelės dėklas.medžiaga: plienas, prašome pasirinkti

Karbiuratorių Už Kohler 24-853-169-S CV23 CV23S CV640 CV680 W/ Tarpikliai Vejapjovės, Žoliapjovės Tarpinės, Karbiuratorių, Kuro Filtras Dalys
  • Panašių

Karbiuratorių Už Kohler 24-853-169-S CV23 CV23S CV640 CV680 W/ Tarpikliai Vejapjovės, Žoliapjovės Tarpinės, Karbiuratorių, Kuro Filtras Dalys

€295.69 - €159.67

karbiuratorių už kohler 24-853-169-s cv23 cv23s cv640 cv680 w/ tarpikliai vejapjovės, žoliapjovės tarpinės, karbiuratorių, kuro filtras dalys aprašymas: *visiškai naujas ir aukštos kokybės. *pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti. *subtilus ir rafinuotas, labai rungtynių įranga. *karbiuratorius

Walkie-talkie Didelė Galia 75 W(VHF)/55W(UHF) Dual Quad Band Bazės Judriojo Radijo ryšio MAZGŲ-980Plus Automobilio Radijo KUMPIS talkie walkie Ilgo Nuotolio
  • Panašių

Walkie-talkie Didelė Galia 75 W(VHF)/55W(UHF) Dual Quad Band Bazės Judriojo Radijo ryšio MAZGŲ-980Plus Automobilio Radijo KUMPIS talkie walkie Ilgo Nuotolio

€1 992.26 - €1 872.73

moto-modol alibaba platforma rekomenduoti patikimą pirminį motorola walkie talkie produktus mini & naujos veiklos meniu: atnaujinta versija kt-uv980, naujų plėtros meniu asmeninį dizaino operacijos, lengva naudoti.su nešiojamą mini dydžio, lengva nešiotis.dydis: 4.96*4.05*1.85 tam, svoris: apie 2,3 lb. 75 w high power: išėjimo galia

2vnt Belaidžių žoliapjovė Ritės Linija Ritės Dangtelis Dangtelis Nustatyti PRTA 20-Li A1 B1 B2 C3 PAG 300 550 50 Vejapjovės Dalys
  • Panašių

2vnt Belaidžių žoliapjovė Ritės Linija Ritės Dangtelis Dangtelis Nustatyti PRTA 20-Li A1 B1 B2 C3 PAG 300 550 50 Vejapjovės Dalys

€41.46 - €29.02

savybės: už parkside prta 20-li a1 - ian 311046、 prta 20-li b1 - ian 330831、 prta 20-li b2 - ian 334231、 prta 20-li c3 - ian 351753、prta ta20-li.c3 - ian 365589、prta 20-li c3 - ian 385583、prta 20-li c3 - ian 402319、pag 300 a1 - ian 360066、pag 550 a1 - ian 311404、pag 50 a3 - ian 33024. 1、 pag 550 a3 - ian 351652. specifikacija: linijos

1pc SF-400 Dvigubas elektrinis karšto vielos pedalu sandarinimo mašina maisto plastikinių maišelių sandariklis pakavimo mašinos 110/220V, 500W
  • Panašių

1pc SF-400 Dvigubas elektrinis karšto vielos pedalu sandarinimo mašina maisto plastikinių maišelių sandariklis pakavimo mašinos 110/220V, 500W

€148.63 - €114.45

1pc sf-400 dvigubas elektrinis karšto vielos pedalu sandarinimo mašina maisto plastikinių maišelių sandariklis pakavimo mašinos 110/220v, 500w parodyti: aprašymas: įtampa: 110/220v impulso galia: 500w sandarinimo ilgis: 400mm sandarinimo plotis: 0.6 / 3mm, pjovimo pobūdis: elektrinis pjovimo viela mašinos